Geboortefotografie

Geboortefotografie is een behoorlijke investering. Omdat ik er zeker van wil zijn dat ik bij jullie kan zijn zodra de bevalling begint, neem ik niet veel geboortereportages per maand aan. Het op wacht staan maar ook de periode na de geboorteshoot vergt tijd, voornamelijk omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact met jullie. De intake vindt face to face plaats en ik  breng het album persoonlijk bij jullie langs. Ik hanteer een vast tarief waarbij jullie alle door mij gemaakte foto's krijgen (meestal rond de 120). Ook zit er een luxe-album bij een geboorteshoot.  Ik werk met een fotovaklab en de opties voor upgrade naar een groter album, producten voor aan de wand etcetera, zijn groot. Ik neem dit tijdens mijn kennismaking allemaal met jullie door. Er is een mogelijkheid om gespreid te betalen. Ik kies voor deze werkwijze, en dus bijvoorbeeld niet voor pakketten, omdat ik jullie (eventuele) product(en) zo veel als mogelijk op maat wil aanbieden.

- kennismaking bij jullie thuis
- vanaf week 38 (in overleg eerder) sta ik 24/7 stand by voor jullie (uiteraard ook 's nachts en op feestdagen).
- aanwezig vanaf de actieve weeen fase tot circa 2 uur na de bevalling.
- een slideshow die  jullie geboorteverhaal van A tot Z weergeeft.
- inclusief BTW én reiskosten.
- zekerheid van back-up fotograaf.
- zowel de slideshow (na 2 a 3 weken) als het album breng ik persoonlijk langs.
- alle bewerkte foto's digitaal aangeleverd, in hoge resolutie en zonder logo (meestal rond de 120).
- luxe album (20x20 cm) incl 20 pagina's ter waarde van €170,00.
 

N.b. De prijzen voor een geboorteshoot zijn inclusief BTW en reiskosten. Ook werk ik met een back-up fotograaf zodat je er zeker van bent (bij leven en welzijn) dat jullie geboorte vastgelegd wordt. Uiteraard hoef je van de back up geboortefotograaf geen gebruik te maken. 
Er bestaat de mogelijkheid, mits de omstandigheden dit toelaten, dat ik terugkom voor een eerste ontmoeting met bijvoorbeeld broertjes/zusjes of opa/oma. Dit duurt ongeveer een 1,5 uur. De prijs hiervan bedraagt 175,00 inclusief BTW maar exclusief reiskosten (vanaf 20 km na Vorden, 30 cent per km.). Jullie ontvangen hiervoor circa 20 geselecteerde beelden in hoge resolutie. €1295,00


Zwangerschap
Newborn
Gezin

Naast geboortefotografie kan ik ook jullie zwangerschap, newborn reportage of gezinsreportage verzorgen. Ook voor zwangerschaps- of newbornfotografie geldt dat een fotoshoot een vaste prijs heeft en dat jullie de mogelijkheid hebben tot het bijbestellen van diverse producten. Voor alle reportages geldt dat er een standaard mini-album bij zit met daarin enkele van jullie mooiste foto's. Ik neem dit allemaal met jullie door tijdens de fotoshoot. Ik kies voor deze werkwijze, en dus bijvoorbeeld niet voor pakketten, omdat ik jullie (eventuele) product(en)  zo veel als mogelijk op maat wil aanbieden.

-  1 tot 2 uur fotografie bij jullie thuis of op een buitenlocatie elders.
-  10 bewerkte foto's, digitaal aangeleverd, in hoge resolutie en zonder logo.
- album van 20x20 cm met 6 spreads.

tarief zwangerschap, newborn of gezinsreportage

€210,00

DESIGN BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© Puijk Fotografie