" Voor mijn bevalling mijn wensen besproken. Tijdens mijn zwangerschap was er leuk en oprecht contact hoe het met mij ging en de zwangerschap. 
Deborah is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Luistert goed naar de wensen en vraagt ook goed door. 
Dat ik eerder beviel dan volgens planning (bevallen met 36wk 4 dagen) was geen probleem, Deborah kwam meteen bij het eerste contact. Dat zij daarna als nog 3 dagen op wacht stond en tussendoor zelfs achteraf te vroeg kwam door een te vroeg telefoontje van mijn kant was geen probleem. 
Tijdens mijn bevalling heb ik geen moment mij eraan gestoord dat ik de camera hoorde klikken. Ze heeft mijn bevalling van begin tot eind vast gelegd. Tijdens mijn bevalling had ik iemand nodig die mij steunde (bewust alleenstaande mama) om de bevalling spoedig te laten verlopen. Geen moment is Deborah van mijn zijde geweken, Sterker nog ze is van alle markten thuis #lach 
Heeft mij begeleidt tijdens mijn bevalling en pufte met mij mee. Heeft tussendoor nog mijn bevalling en uitdrijving weten vast te leggen. 
Het album wat ik daarna kreeg bevatten het begin en einde van mijn bevalling en paar uur daarna. Dat zij tussendoor mijn hele bevalling haar hand aan mij heeft gegeven en heeft mee gepuft zou je niet zeggen omdat alles op de foto staat, toch is het zo. Vakvrouw die ik zeker bij een eventuele volgende bevalling zou benaderen en tevens zou aanraden bij mensen om mijn heen. Warme positieve vrouw die hopelijk nog lang haar camera mag blijven pakken".


                             
"Tijdens een kennismakingsgesprek met Deborah hebben we alles doorgenomen en vervolgens ervoor gekozen haar als geboorte fotograaf bij de geboorte te vragen. Er was een behoorlijke afstand (+-1,5u rijden) van haar en onze woonplaats maar we hadden er alle vertrouwen in dat dit geen probleem zou zijn bij een goede communicatie.
Toen wij een appje stuurden dat de vliezen gebroken waren appte ze direct terug. Dit was rond de klok van 2u in de nacht. We konden niet overzien dat onze dochter zich zo snel zou aankondigen dus toen om 5u de verloskundige bij ons binnen kwam en vertelde dat ik al 10 cm ontsluiting had hebben we Deborah direct gebeld. Zij kwam helaas net iets te laat voor de geboorte (06:18u) van onze dochter aan waardoor we geen geboorte foto’s van haar hebben. Dit is niet te wijten aan Deborah! Samen is er besloten om van het golden hour foto’s te laten maken. We hebben een mooi album, helaas niet zoals we voor ogen hadden maar hierin staan foto’s die prachtig onze liefde voor elkaar en onze dochter weergeven. Hier zijn we ook zeer dankbaar voor!We raden haar zeker aan!"


                             
"Wat een fijne fotograaf, heerlijk down to earth, dit past perfect bij ons!!
Een fantastische resultaat met mooie foto’s en nog mooiere albums.
Een echte aanrader voor wie een fijne, lieve en rustige fotograaf zoekt, waarbij je je helemaal op je gemak voelt!
Wij komen graag terug voor meer mooie momenten en foto’s".

Geboortefotografie Gelderland

"Deborah is een geweldige fotograaf met een hele relaxte en warme persoonlijkheid. Ze zorgt ervoor dat je haar vooraf al leert kennen en is heel professioneel als zij aanwezig is bij een bijzondere gebeurtenis als een bevalling. Tijdens mijn 32 uur durende bevalling heb ik eigenlijk niet eens gemerkt dat Deborah aanwezig was. En dat terwijl ze onwijs mooie foto's heeft afgeleverd waar wij nog dagelijks van genieten! Ik zou Deborah aan iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil vastleggen aanraden".

Geboortefotografie Zutphen

" Deborah is een lieve en professionele fotograaf die prachtige foto’s heeft gemaakt van de bevalling. Tijdens de bevalling weer ze precies wanneer ze wat kan doen en wanneer niet. Soms merk je niet eens dat ze er is. Ze is een hele warme vrouw die zorgt draagt voor een mooie set aan foto’s en de verwerking ervan. We genieten er nog steeds volop van dankzij de foto’s. Ze is een topper!" 

Geboortefotografie Doetinchem

Geboortefotografie Boxmeer

Geboortefotografie Ede

"Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Ze voelde voor mij direct als familie of nou ja in ieder geval zo vertrouwd.
 Ik heb me geen seconde ongemakkelijk gevoeld en de foto's waren iedere seconde meer dan waard."

Geboortefotografie Doetinchem

" Deborah heeft onze bevalling gefotografeerd, we waren zo blij met de foto’s dat we ook nog een newbornshoot hebben gedaan met haar. Deborah is ook gewoon een geweldig, lief en sociaal mens! Het was zo fijn om haar bij de bevalling te hebben, ze voelt precies aan wat er nodig is. Tijdens de bevalling zelf merkte ik niet eens dat ze er was.
Ze levert echt maatwerk, komt aan huis langs met de foto’s en overleg voor de fotoboeken. Die ze ook prachtig ontwerpt! Ze doet op alle fronten net even dat stapje extra, echt geweldige service. En dat vol enthousiasme en passie!
Ik kan niet anders dan haar van harte aan te bevelen :)."

Geboortefotografie Zutphen

Portfolio Geboortefotografie

Tarieven Geboortefotografie

06 - 27 42 77 13

info@puijkfotografie.com

WhatsApp

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Ik kijk uit naar jullie bericht en doe mijn best binnen 24 uur te reageren.

DESIGN BY PUIJK FOTOGRAFIE

PRIVACY POLICY

© 2022 Puijk Fotografie