Meer info over geboortefotografie? Laat hieronder jouw mail adres achter en dan ontvang je de brochure direct éénmalig in jouw mail!

Geboortefotografie is een behoorlijke investering. Omdat ik er zeker van wil zijn dat ik bij jullie kan zijn zodra de bevalling begint, neem ik niet veel geboortereportages per maand aan. Het op wacht staan maar ook de periode na de geboortereportage vergt tijd, voornamelijk omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact met jullie. De intake vindt face to face plaats en ik breng het album persoonlijk bij jullie langs. Ik hanteer een vast tarief waarbij jullie alle door mij gemaakte foto's krijgen (meestal rond de 120). Ook zit er een mini-album bij een geboortereportage. Ik werk met een fotovaklab en de opties voor upgrade naar een groter album, producten voor aan de wand etcetera, zijn groot. Ik neem dit tijdens mijn kennismaking allemaal met jullie door. Er is een mogelijkheid om gespreid te betalen.
Mocht ik geen andere bevalling hebben dan is er een mogelijkheid dat ik terugkom om de eerste ontmoeting met broertje/zusje/opa of oma (wie je dus maar wilt) vast te leggen. Hiervoor gelden mijn pakketprijzen en bijbehorende opties zoals vermeld bij een newbornreportage. 

Denk jij nou; " Ik wil gewoon ALLES. Het complete pakket waar ik niet meer over na hoef te denken". Dan heb ik goed nieuws want ik heb een exclusief pakket samengesteld voor diegene die het volledige verhaal willen. Het grote voordeel is dat alle albums op elkaar afgestemd kunnen worden, alle foto's in mijn stijl bewerkt zijn én je een fikse korting krijgt. Het is dus een compleet verhaal van deze enorm bijzondere periode.- kennismaking bij jullie thuis
- vanaf week 38 (in overleg eerder) sta ik 24/7 stand by voor jullie (uiteraard ook 's nachts en op feestdagen).
- aanwezig vanaf de actieve weeen fase tot circa 2 uur na de bevalling.
- een slideshow die jullie geboorteverhaal van A tot Z weergeeft.
- inclusief BTW én reiskosten.
- zekerheid van een professionele back-up fotograaf.
- zowel de slideshow als het album breng ik persoonlijk langs.
- alle bewerkte foto's digitaal aangeleverd, in hoge resolutie en zonder logo (meestal rond de 120).
- mini-album met daarin enkele van de mooiste foto's (upgrade mogelijk)


 

- een geboortereportage (zoals pakket 'compleet'} t.w.v. €1395,00
- een zwangerschap, newbornshoot of terugkomsessie t.w.v. €445,00, incl. alle foto's uit de galerij en een album (geen mini-album maar een volwaardig album) van deze shoot.
- een upgrade van van het mini-album van de geboorte naar een large album (30x20 cm) inclusief opbergbox én USB stick en de naam op de voorkant t.w.v. €370,00


 

Pakket 'COMPLEET' 

        €1395,00

Pakket 'LUXE'

     € 1995,00


      Pakket 'PUIJK EXCLUSIVE' 

                     €2495,00 

- een zwangerschapsshoot t.w.v. €445,00 incl. alle foto's uit de galerij en een album (geen mini-album maar een volwaardig album) van deze shoot.
- een geboortereportage (zoals pakket     'compleet'} t.w.v. €1395,00
- een newborn/borstvoedingsshoot/ terugkomsessie t.w.v. €445,00 incl. alle foto's uit de galerij en een album (geen mini-album maar een volwaardig album) van deze shoot.
- een large album (30x20 cm) van de geboortereportage, inclusief opbergbox én USB stick en de naam op de voorkant t.w.v. €370,00
- een Wall Art groot (acryl, 70x50 cm.) met een foto naar keuze t.w.v. €295,00

(i.p.v. €2950,00)

(i.p.v. €2210,00)

Tarieven

06 - 27 42 77 13

info@puijkfotografie.com

WhatsApp

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Ik kijk uit naar jullie bericht en doe mijn best binnen 24 uur te reageren.

DESIGN BY PUIJK FOTOGRAFIE

PRIVACY POLICY

© 2022 Puijk Fotografie