Welkom...

Ola, ik ben Deborah Puijk

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in loondienst (ik schreef rapportages in strafrechtzaken) was het tijd voor iets nieuws, iets waar ik volledig op aan ga én waar ik mijn creativiteit in kwijt kan...Ik startte met fotografie en begon vrijwel direct met het fotograferen van bevallingen. Inmiddels ben ik als geboortefotograaf bij meer dan 20 bevallingen aanwezig geweest, elke keer met evenveel passie..Ook werk ik als doula en geboortecoach.

Op deze pagina staan nog wat leuke weetjes maar wil je echt meer over mij weten dan kan je mijn brochure downloaden.

en ik ben dol op alles wat met bevallen te maken heeft...

brochure

Mijn filosofie

Ik streef er naar om jouw verhaal vast te leggen in beelden

Ik wil dat jij ontspannen bent voor mijn camera. Dat jij jij kan zijn. Ik ben dol op menselijk contact, echt contact. De kans dat een therapie slaagt is voor ongeveer 70% afhankelijk van de klik tussen hulpverlener en client. En eigenlijk zie ik dat met mijn fotografie niet anders.....

een paar *INTEressante*
weetjes

ik startte mijn fotografie carriere met een geboorte 

Met mijn creatieve blik leg ik graag JOUW moment vast

Hoewel fotograaf een vrij beroep is heb ik besloten om mij wel te laten scholen in geboortefotografie. Ik heb zowel de workshop bij De Geboortefotograaf gevolgd én een éénjarige opleiding aan de ChildbirthPhotoacademy.
Naast geboortefotograaf ben ik opgeleid tot doula aan de doula academie. Ook ben ik Relaxed Bevallen vanuit Regie (RBVR) geboortecoach. Met dit programma bereid ik vrouwen op hun bevalling. Voor meer over mij als doula en het RBVR programma kan je mijn andere site bezoeken: https://wwww.zorgeloosbevallen.nl

  • Vroeger had ik dreadlocks en eigenlijk wil ik dat stiekum weer....
  • Ik heb 2 hectare grond dus drie keer raden waar je mij op ziet in de zomer....(gras maaaaaiiieeeennnn)
  • Ik heb jarenlang rugby gespeeld en ik overweeg in 2024 weer mee te doen aan een beach rugby toernooi (met een golden oldie team natuurlijk...en maar afwachten of mijn lijf dat nog aan kan..)

Geboortefotograaf, doula én geboortecoach

READY TO
be amazed?

IT'S A LOVE STORY BABY, JUST SAY YES

Voor elke shoot geldt dat de focus op jouw verhaalt ligt.  Ik streef naar een fijn contact en de meest echte beelden.

Yes, wil ik